diumenge, 20 d’octubre del 2013

Taller d'imatge amb el Gimp

Aquesta setmana, a l’assignatura de mitjans i recursos tecnològics, ens hem endinsat en la temàtica de la imatge i totes les possibilitats que ens ofereix aquesta.

El programa informàtic utilitzat ha estat el Gimp, en el meu cas, conegut en anteriors assignatures del batxiller. Aquest programa ofereix múltiples possibilitats de retoc d’imatge, retalls de la mateixa i fins i tot una feina elaborada en diferents capes, per tal de treballar en diferents unitats sense la necessitat de retocar la imatge al complet.

Em sembla molt interessant, tant a nivell personal com a nivell escolar, ja que ens ofereix múltiples possibilitats per treballar amb els infants. Per exemple, considero interessant l’elaboració d’un conte on els fillets i filletes són els protagonistes. En aquest exemple, el Gimp ens ajudaria a afegir les cares dels fillets als cossos dels personatges del conte. D’aquesta manera, es sentirien els protagonistes i podríem augmentar la seva motivació.

En el meu cas, he fet diverses proves, tant a l’aula com a casa, i us deixo amb un exemple d’imatge que he elaborat amb el Gimp.

Espero que us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada