Qui sóc?

El meu nom és Sílvia Ayala, tinc 21 anys i en aquests moments estic cursant 4t curs de GEDI (Grau d’Educació Infantil) a la Universitat de les Illes Balears, concretament a la seu de Menorca.

Fins al moment actual, puc afirmar amb total seguretat que he après moltes coses, tant dels mestres com dels companys, que m’han ajudat a construir la meva identitat com a futura mestra. En aquests moments, ja he tingut el meu primer contacte amb infants de 0 a 3, i ha estat, sens dubte, una de les millors experiències que he viscut!

Crec que no m’he equivocat amb la tria d’aquesta carrera, ja que em satisfà contribuir a una tasca tan productiva com és la creació de la identitat dels més petits. Gaudeixo dels infants i les seves experiències ja que tot els resulta nou i fascinant, i m’ajuden a desconnectar de la realitat donant importància als detalls, que abans em passaven desapercebuts. Crec que la tasca que realitzen les mestres és molt gratificant, ja que ajuden als infants a cobrir les seves necessitats bàsiques utilitzant les estratègies oportunes en cada moment, situació i nen.  

La meva trajectòria educativa no ha estat sempre fàcil, ja que durant l’ESO i el Batxillerat mancava la meva motivació i em prenia els estudis com una obligació, sentit que ha canviat radicalment en l’actualitat. En aquests moments, em prenc els meus estudis com un paler i una vocació que m’omple de satisfacció. Crec que sempre es pot aprendre més i més d’aquesta feina, i això és un aspecte que em motiva i m’ajuda a no posar-me límits, comprenent que sempre puc descobrir més coses interessants dels altres.

En aquests moments dedico tot el meu temps als estudis, deixant els dies d’estiu per fer feina. Crec que em va bé aquesta organització, ja que així no vaig carregada de feina excessiva, i alhora em puc dedicar plenament a les dues coses.

Com a capacitat personal, crec que tinc facilitat habituar-me a les noves tecnologies, per la qual cosa espero anar construint un Blog interessant i ple de noves experiències, responent activament a allò que se’m demana. 

Tal i com defineix la guia docent, presento a mode de Blog un reflex del meu aprenentatge en relació a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, per tal d’assolir els continguts i objectius de l’assignatura.

Per tant, aniré publicant de manera setmanal diverses activitats relacionades amb els blocs temàtics de l’assignatura, editant vídeos, sons, imatges, presentacions... d’interès en relació amb la temàtica de l’assignatura, i és aquí on radica l’essència d’aquest Blog.

A partir de les activitats setmanals relacionarem els continguts temàtics amb les pràctiques, reflexionant sobre el propi procés d’aprenentatge. D’aquesta manera, construirem la nostra identitat com a futures docents aprenent de les experiències i aportacions de les nostres companyes.

Dit això, endavant i a tota màquina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada